Overnatning

Anholt har en række overnatningsmuligheder...

....men i naturligt begrænset omfang. 

Anholt Bed & Breakfast

Klassisk, familiedrevet og ugenert beliggende i Anholt By. Omgivet af gamle haver med fuldkronede træer, lune lækroge og velmøblerede terrasser.

Anholt Camping

Anholt Camping finder du i naturskønne omgivelser med direkte adgang til en af landets bedste sandstrande. Campingpladsen tilbyder udlejning af campingvogne såvel som hytter og har også lukkede pladser til telte og vogne.
Krohaven

Anholt Kro

Beliggende i rolige omgivelser mellem byen og havnen i læ af Nordbjerg og masser af sol tilbyder vi 11 værelser med plads til 24 personer og morgenmad.

Casablanca Hostel

Pæne og rene værelser og mulighed for hyggeligt samvær med andre gæster. Der er 150 m. til færge, og fiskekutterne, der om morgenen lander friske fisk og jomfruhummere.

Pakhuset Anholt

Overnatning på absolut første parket ud til marina og strand. Værelser med eget bad/ toilet. Terrasser mod marinaen. Nye faciliteter og køkkener. Købmand i samme bygning. 100 m fra færgen.

Tanternes Bed & Breakfast

Vores B&B er en fredelig og idyllisk oase midt i Anholt by. Her har du mulighed for at fordybe dig og slappe af i skønne omgivelser. Alle vore værelser er beliggende i charmerende hytter i haven. Værelserne er indbydende og hyggeligt indrettet til 2 personer.

Airbnb

Novosol

Landfolk

Flere udlejer også gennem private hjemmesider, Facebook-sider mm.

Har du styr på maden?

Anholt er ikke kun et paradis for naturelskere, men også for dem, der sætter pris på god mad og drikke. Øen tilbyder en række spisemuligheder, der spænder fra hyggelige caféer og bagerier til lokale bryggerier og destillerier. Uanset om du foretrækker at spise ude på en af de charmerende restauranter, tage maden med hjem til et hyggeligt måltid, eller nyde en drink eller to i godt selskab, har Anholt alt, hvad du behøver for at gøre din kulinariske oplevelse uforglemmelig.

Anholt er det perfekte sted at forkæle dine smagsløg og skabe mindeværdige øjeblikke omkring bordet. Velbekomme!