Mad & Drikke

Anholt har masser at byde på

Brød, is, gin, kaffe eller øl?
En tur ud at spise, mad med hjem eller en drink eller to?
Mulighederne er mange!

Besøg stedernes egne sider for åbningstider og mere information.

Anholt Bageri

Mikrobageri med salg af bagværk og kaffe. Du kan nyde din mad i bageriets have. Indgang fra Bygaden (igennem haven). Se åbningstider og følg med på Instagram.

Anholt Bryghus

I Humleløkken ligger Anholt Bryghus, hvor der håndbrygges øl med egen humle.

Anholt Gartneri

Gartneri og gårdbutik med vegetarisk morgenmads- og frokost café. Se åbningstider og følg med på Instagram.
Krohaven

Anholt Kro

Beliggende i rolige omgivelser mellem byen og havnen i læ af Nordbjerg og masser af sol. Krostue, overdækket terrasse og stor have, hvor vi byder på smørrebrød og Franks deller til frokost. Aftenmenuen er dansk kromad.

Casablanca

Stemningsfuld, udendørs eftermiddagsbar på Casablancas terrasse med to madvogne.

Den Gamle Oliegrund

Populært spisested ved kajkanten med tagterrasse med 360º udsigt. Nøje udvalgte kvalitetsretter - økologi, hjemmelavet, glutenfrie valg - kaffe, drinks & afslapning. Gourmet-is fra Kastberg, otte specialøl på fad.

Deng’s Thaimad

Deng laver selv maden, der kan tages med eller nydes på den lille, hyggelige terrasse. Thaimad, forårsruller, smørrebrød, sodavand og kaffe. Bestil efter kl. 12 på tlf.

Dørken

Lige ned til kajkanten i en atmosfære, der emmer af nostalgi og det oprindelige Anholt, er der selvsagt megen fokus på Anholt Gin, men også lokalt brygget øl fra Anholt Bryghus er i højsædet. Der er ”Tvangshygge” og sure mennesker er ikke velkomne.

Kattegat Kebab

En rulle på vej på havnen, til stranden eller måske på vej hjem fra byen. Hyggelig madvogn med udendørssiddepladser og en bænk med udsigt til færgetrækket og klitterne.
image0

Orakel Bar

Strand- og madbar. Her kan du nyde den lune sommerbrise, dejlig mad, gode vine og drinks, med udsigt til det øde hav, stranden og solnedgangen.

Restaurant Algot

Tæt på kajkanten med herlig udsigt til havnen. God stemning, dejlig mad og sød, ærlig betjening.

Ricco´s Kaffebar

Chill out - lækker, eksklusiv, friskmalet kaffe på kajkanten med højt til loftet... Boller, kager, grød, is, varm chokolade, chai, sandwich, toast, juice, shake and much more. Vi ses i kaffeskuret ...

Spiseriet

Nice dining. Restaurant & cocktailbar i klitterne med udsigt til hav og solnedgang. Åbent fra påske til og med efterårsferien.

Stuen

Familiedrevet popup- og event-bar i Anholt by. Tjek sæsonens events og åbningstider på instagram og øens opslagstavler.

Sylles Isfabrik

Isproduktion og isbutik. Tanken bag er, at med gode, friske råvarer kan man lave is i verdensklasse.

Tanternes Cafe

Vores fredfyldte oase af en have summer af idyl og hygge. Her servicerer vi vores gæster med kolde og varme drikke samt tanternes friske anretninger. Åbent til frokost hele sommeren.
"Anholt bød mange oplevelser og fantastisk natur. Vejret viste tænder på den mest stormfulde måde vi nogensinde har oplevet. Vi kommer igen for at opleve Anholt i solskin."
Thomas og Flemming fra København.