Indkøb og shopping

Shop amok!

Kan man shoppe på Anholt?

Tja, hvis det er storcentre og gågader med halogenbelyste butikker, du leder efter, så nej. 

Men glem nu bare modetøj, designerprodukter og mærkevarer for en stund, og sæt pris på en velassorteret Dagli’Brugsen, der har åbent året rundt.
I den lunere del af året bliver den suppleret af Købmanden Ved Havnen, og du kan nyde friskbagt bagerbrød og sprøjtefrit gartnergrønt fra Anholt Bageri & Gartneri.
Det nærmeste, du kommer shopping, er hos Bellevue Anholt, hvor Carsten har alt til den lille eller helt store værtindegave eller hos Mor Henny, der vist bare har alt.

Mangler du lige en skrue eller en bøsning er der altid åbent hos Mester Jacobs Byggemarked, og så kan du vælge at fylde det sidste af kurven på Dørken med Jakobs verdensberømte Anholt Gin - eller med lokalt øl fra Anholt Bryghus.
Kig også efter små loppemarkeder og bytteboder eller æg og marmelade i vejkanten, og leder du efter alt til dit kæledyr, så kig forbi Anholt Dyreklinik på havnen.

Husk, hvis ingen har lige det, du skal bruge, så mangler du det nok ikke 🙂

Anholt Bageri

Mikrobageri med salg af bagværk og kaffe. Du kan nyde din mad i bageriets have. Indgang fra Bygaden (igennem haven). Se åbningstider og følg med på Instagram.

Anholt Bryghus

I Humleløkken ligger Anholt Bryghus, hvor der håndbrygges øl med egen humle.

Anholt Dyreklinik

Dyreklinik med salg af diverse dyrerelateret.

Anholt Gartneri

Gartneri og gårdbutik med vegetarisk morgenmads- og frokost café. Se åbningstider og følg med på Instagram.
41177

Anholt Gartneri & Naturpleje

Er det grønne vokset over jeres hoved. Så hjælper jeg gerne med råd og dåd. Fældning af træer og traktor med flishugger. Ring eller kom forbi. Gennem Landet 48

Anholt Gin

Salg af lokal kvalitetsgin. Med vand og håndplukkede enebær fra Anholt.

Bellevue Anholt

Gaveshop med alt fra småt til stort af god kvalitet.

Dagli’Brugsen

Velassorteret dagligvarebutik med økologiske muligheder. Friskbagt brød og kager hele dagen samt kolde drikkevarer eller en kop kaffe. Apotek, posthus & pakkeshop. Åben hele året.

Købmanden Ved Havnen

Købmand med fokus på økologi og specialvarer, bl.a. veganske produkter. Altid friskbagt brød og et stort udvalg i Anholt souvenir.

Mester Jacobs Byggemarked

Udvalg af skruer, beslag, rørfittings og meget andet. Byggemarkedet er en selvbetjeningsbutik, en såkaldt tillidsbiks, hvor du selv finder varerne og betaler på MobilePay. Åbent hele døgnet, hele året. Nordstrandvej 147
432085712_8320114874682222_4008111731911282449_n

Mor Henny

Her ved havnefronten kan du finde alt i smykker, tøj, legetøj og meget andet. Det er også her, du finder håndstrikkede sweatre til kun garnets pris, samt de legendariske jordbærhuer i alle farver og størrelser. Åbent, når vejret tillader det.

Møntvask

På havnen ved Casablanca. Åben kl. 7-22 hver dag fra påske til og med efterårsferien. 6 vaskemaskiner og to tørretumblere.
99423072_2879481568844480_2245948006643793920_n

Stisholm

Øens lokale fiskekutter med Morten og Torben ombord. De skriver som regel på Opslagstavlen på Facebook, når de tager på havet, og så kan du forudbestille friskfanget jomfruhummer på nedenstående telefonnummer.